Enllaços i esdeveniments

El marc ideal per a celebracions i esdeveniments

Caldes de Boi, per la seva ubicació i entorn natural, ofereix un marc ideal per a la celebració de qualsevol esdeveniment d’empresa, ja siguin reunions, presentacions i convencions, com cursos de formació, incentius o activitats de teambuilding.

Disposa d’una sala de reunions amb capacitat màxima per a 125 persones + 1 saló annex equipat per a reunions, amb el material audiovisual necessari ja instal·lat.


Respira aire pur i gaudeix de tots els serveis

Els espais exteriors són ideals per realitzar activitats a l’aire lliure ja siguin coffee breaks, dinar còctel o activitats de grup.
 La possibilitat de complementar la jornada amb els serveis del centre termal, el fan l’espai idoni.

Enllaços únics i plens de romanticisme

Per als enllaços s’hi troben llocs especials i plens de romanticisme que fan que cada celebració sigui única i es recordi per sempre.

El Pati de pedra de l’Hotel Caldas, l’església de la Mare de Déu de Caldas, els verds i extensos jardins amb les piscines exteriors i les fonts que emanen per tots els racons són llocs ideals per a les celebració d’una cerimònia, aperitiu o un còctel.


Tot el que necessites per al dia més especial

Comptem amb dos salons interiors amb capacitat fins a 200 persones i una sala de festes que permet la celebració completa de l’enllaç.
 A més oferim un servei integral d’assessorament i organització perquè tots els esdeveniments siguin únics i especials.

Per als convidats oferim serveis especials d’allotjament als nostres dos hotels i tota mena de facilitats.