Programa Antitabac

Especialment dissenyat pel nostre equip mèdic per donar suport a la persona que decideix deixar de fumar, amb la finalitat que pugui deixar-ho de manera reeixida.

El Programa Antitabac de Caldes de Boí està especialment dissenyat pel nostre equip mèdic per donar suport a la persona que decideix deixar de fumar amb la finalitat que pugui deixar-ho de manera reeixida. Estem convençuts de la importància que té el seguiment motivacional prolongat per mantenir la decisió, maximitzant la tolerància a la fase no fumadora.

El tractament consistirà en un tractament personalitzat que inclourà la neteja del sistema respiratori amb les nostres teràpies d’aigua termal com les estufes naturals i els aerosols termals acompanyats de sessions de fisioteràpia respiratòria per a millorar la capacitat pulmonar. A més a més, per a que l’abandonament dels hàbits de tabaquisme siguin definitius, s’afegiran sessions de tècniques de relaxació, eines que la persona podrà incorporar a la seva rutina diària un cop finalitzat el tractament. Opcionalment el tractament es podrà complementar amb una dieta vegetariana antioxidant i depurativa.

Aigua de l’Avellaner per a fluïdificar les secrecions de las vies respiratòries. Aigua de la Font del Bosc, aigua sulfurada amb efecte antioxidant.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer