Programa Intensiu Psoriasis

Un programa de tractament integral per a abordar no tant sols les lesions psoriàtiques en la pell, si no abordar conjuntament l’aspecte psicològic.

El Programa dermatològic per al tractament intensiu de la psoriasis consisteix en un programa de tractament integral per a abordar no tant sols les lesions psoriàtiques en la pell, si no abordar conjuntament l’aspecte psicològic. Per aquest motiu s’inclouen tècniques destinades a disminuir l’estrès i aconseguir trobar la relaxació, ja que s’ha demostrat que l’estrès psicològic (que afecta al 90 % dels pacients psoriàtics), provoca l’activació de factors desencadenants de la malaltia.

El tractament  intensiu per la psoriasis consisteix en l’avaluació per part del metge del balneari on s’indican les zones a tractar amb el fang propi Sulphaterm, dissenyat específicament per a us en la pell i que prové de les algues que creixen en aigües sulfurades; combinant-lo amb les estufes naturals de vapor d’aigua sulfurada i immersions en banyeres especials amb aigua també rica en sofre.

Conjuntament es realitzaran tècniques per a aconseguir trobar la calma i la relaxació com el ioga, massatges sota aigua (Dutxa Vichy) i l’ experiència Shirodara, tècnica de la medicina ayurvèdica especialment destinada per a conduir la ment a una relaxació profunda.

Aigua de la Tartera, excel·lent per enfortir el sistema immunitari i aigua de la Font del Bosc, aigua sulfurada amb efecte antioxidant.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer