Programa Reumatològic

Programa antiinflamatori amb aplicació de fangoteràpia pròpia Caldes de Boí i sessions de rehabilitació aquàtica.

El Programa Reumatològic de Caldes de Boí està concebut per a pacients que pateixen malalties relacionades amb l’aparell osteo-articular (artrosi, artritis, recuperació de fractures i post-traumatismes , hèrnies discals, espondilitis anquilosant, etc.), i totes les malalties d’origen muscular o neuromusculars com ara la fibromiàlgia. Per aconseguir-ho utilitzem les nostres millors aigües termals naturals sulfurades en combinació amb els nostres fangs madurats en aigua termal durant 12 mesos. A través de teràpies personalitzades (massatges terapèutics, rehabilitació i tècniques de rehabilitació aquàtica, etc.), vam aconseguir millorar la funció i la mobilitat dels membres afectats i la disminució del dolor.

El tractament consisteix en una avaluació per part del metge del Balneari, on s’indicarà específicament la combinació de les diferents tècniques, consistents en l’aplicació de fang en les articulacions afectades, balneoteràpia en una banyera especial amb aigua altament sulfurada i rehabilitació en piscina. Si no fos possible realitzar la rehabilitació en aigua, es realitzarà en sec mitjançant gimnàstica terapèutica. Per calmar dolor s’utilitzaran tècniques de massatge tant en sec com en aigua.

Aigua de beguda Cura desintoxicant amb aigua de la Tartera en petites dosis, diverses vegades al dia.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer