Programa Aprimament

Programa desintoxicant i d’aprimament amb tractament de fangoteràpia pròpia i saunes naturals que activen el metabolisme.

Programa Aprimant de Caldes de Boí està indicat per a pacients que tinguin sobrepès o obesitat, o que vulguin canviar els seus hàbits alimentaris per aconseguir millorar el seu pes i l’estat general cos-ment. Igualment està indicat també per a dones que volen recuperar la forma física i cuidar-se després d’un part amb una dieta específica tenint en compte el procés de la lactància.

El tractament consisteix en una avaluació per part de l’equip mèdic del balneari on s’indicarà la combinació de les diferents tècniques, que inclouran: gimnàstica aquàtica i en sec diàriament; drenatge limfàtic; embolcalls de fang amb efecte drenant i reafirmant; estufes naturals de vapor d’aigua sulfurada que produeixen un augment del metabolisme: tot acompanyat d’una dieta especial hipocalòrica, permetent al pacient adquirir nous hàbits alimentaris.

Aigua de beguda: Aigua de l’Avellaner de dèbil mineralització i amb efecte diürètic. Aigua de la Font del Bosc (en dejú). Aigua sulfurada amb ús purgant.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer