Hotel Caldas***

Una antiga hostatgeria medieval del 1671

Obert únicament durant la temporada d’estiu es tracta d’una antiga hostatgeria medieval que data del 1671, reformada i totalment renovada el 2004, sempre conservant l’estructura original de l’edifici, inclòs el pati fortificat, on es troba el Santuari de la Mare de Déu de Caldas i diferents botigues d’artesania i de productes locals d’elaboració pròpia.

Compta amb 65 habitacions, repartides en 49 dobles, 2 dobles superior i 14 individuals. Totes elles decorades seguint l’estil de muntanya de la zona (parets de pedra i terres de fusta).

El centre termal del Balneari de Caldes de Boí es troba situat a molts pocs metres de l’hotel.

Previous slide
Next slide

Habitacions Doble Estàndard

Habitacions totalment acollidores i confortables que respiren l’autenticitat de Caldes de Boí. N’hi ha amb vistes al riu Noguera de Tor, o al mateix pati de l’Hotel Caldes, on es troba l’Església de La nostra Senyora de Caldes, així com botigues d’artesania i productes de producció pròpia i típics de la zona.

Habitacions Doble Superior

Confortables habitacions dobles amb ampli bany equipat amb banyera i dutxa. Amb agradables vistes al Pati de l’Hotel Caldas.

Serveis

Restaurant Consorcia

El restaurant principal de l’Hotel Caldas és obert tant per a clients com per a clients no allotjats a l’hotel. Oferim un bufet diari amb especialitats autòctones. Obert migdies i nits.

Centre termal

Gran varietat de serveis termals i tractaments que tenen com a base l’aigua minero medicinal de Caldes de Boí. En destaquen les estufes naturals, la fangoteràpia pròpia, els banys d’aigua sulfurada, així com una amplia carta de serveis de benestar com massatges, tractaments corporals i facials i el circuit termal.

Pati Hotel Caldas

El pati porticat de l’Hotel Caldas és l’indret més emblemàtic en ser la primera construcció del Balneari. Hi trobem botigues d’artesania i el santuari de la Nostra Senyora de Caldes.

Piscines termals exteriors

Son d’aigua termal mineromedicinal i es poden gaudir durant tota la temporada d’estiu. Amb temperatures diferents, les dues calentes estan a 28-30 Cº i la freda a 9 Cº. Les seves aigües provinent dels manantials de la Font del Bou i Font del Boix. Data obertura: 22 de juny 2024 El Balneari es reserva el dret a poder tacar les piscines en funció de la previsió meteorològica.

Restaurant Club Piscines

El Restaurant Club Piscines es l’espai ideal per gaudir d’un refrescant àpat, amanides, tapes, arrossos o carns a la brasa a peu de les piscines termals. Obert en horari d’11 a 19 hores.