Programa Dermatològic

Programa per al tractament dermatològic i de regeneració de la pell amb aplicació de banys d’aigua sulfurosa.

Programa Dermatològic de Caldes de Boí està pensat per al tractament intensiu de patologies com acne, psoriasi, dermatitis seborreiques, dermatitis atòpiques, èczemes irritatius, cicatrius post quirúrgiques, dermatitis post cremades, trastorns de la queratinització (queratosi pilars, hiperqueratosi, etc.), liquen pla, liquen simple crònic, neurodermatitis, èczemes secs i asteatóticos, queratosis actíniques

El tractament consisteix en una avaluació per part del metge del Balneari on s’indicarà les les diferents tècniques a realitzar, incloent l’aplicació del fang propi Sulphaterm, dissenyat específicament per a ús en pell que prové de les algues que creixen en les aigües sulfurades; combinant-ho amb estufes naturals de vapor d’aigua sulfurada i immersions en banyeres especials amb aigua també rica en sofre.

Aigua de beguda Aigua de la Tartera, aigua sulfurada excel·lent per a enfortir el sistema immunitari, relacionat amb les patologies de la pell.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer