Programa Antidolor

Programa per a recuperar el benestar biopsicoemocional amb aplicació de fangoteràpia pròpia Caldes de Boí i sessions de caminades a la natura, massatge sota aigua i tècniques anti estrès.

El Programa de fibromiàlgia de Caldes de Boí és un tractament destinat a persones que pateixen de fibromiàlgia (malaltia que es caracteritza per presentar dolor musculoesquelètic generalitzat i sensació dolorosa a la pressió en uns punts específics) o persones que pateixin d’un altre tipus de dolor generalitzat de el qual encara no s’hagi determinat la seva causa. Els programes de tractaments inclouen l’allotjament a l’Hotel Manantial**** en règim de Mitja Pensió o Pensió Completa.

El tractament consisteix en la combinació de tècniques com les estufes naturals i el nostre fang propi, tots dos coneguts pel seu gran poder antiinflamatori i analgèsic, combinant-los amb altres teràpies complementàries de relaxació com els massatges en sec i reflexoteràpia, tècniques destinades a relaxar i alleujar punts de dolor.

Cura desintoxicant amb aigua de la Tartera, diverses vegades a el dia.

Testimonis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer